Programma van de Zuurkoolcup 2019!

() • 114 weergaven

Voor de aankomende editie is het voorprogramma iets gewijzigd ten opzichte van de afgelopen edities. Naast de Spruitjescup voor de JO-13 organiseren wij dit jaar ook de Meiden- en Veteranencup! Hiermee krijgen de aanstormende talenten van de MO-15 en de legendes van elke club ook een podium om uit te maken wie er met de eerste beker vandoor gaat. Daarbij hoort het volgende programma:

  • Zaterdag 17 augustus 17:00 uur Spruitjescup
  • Woensdag 21 augustus 17:00 uur Meidencup
  • Zaterdag 24 augustus 17:00 uur Veteranencup

Na de minitoernooien zal de strijd om de Zuurkoolcup losbarsten! Deze wedstrijden worden gespeeld vanaf 19:00 uur.

We zetten in op veel gezelligheid want na de wedstrijden van de Zuurkoolcup hebben we live muziek van Robbert van der Steenhoven en Bernard Karsten. We hopen jullie allemaal te zien op het sportcomplex van csv BOL!

Wij hebben er zin in! Tot dan!