Overlijdensbericht Dirk Schoon

() • 141 weergaven

Ons bereikte het trieste bericht dat op vrijdag 19 juli Dirk Schoon na een slopende ziekte is overleden. Enkele maanden geleden nog maar werd duidelijk dat Dirk ernstig ziek was en niet meer beter zou kunnen worden. Dat het zo snel zou gaan kwam voor menigeen onverwacht.
Dirk was behalve lid van BOL de afgelopen drie seizoenen ook elftalbegeleider van BOL 1, waarin ook zijn zoon Jack speelt. Dirk was bij de spelers en trainers van de selectie geliefd. Nooit op de voorgrond tredend, was hij toch altijd aanwezig en zorgde hij er mede voor dat de organisatie rondom de wedstrijden soepel verliep. Hij genoot zichtbaar van de goede sfeer bij BOL en natuurlijk van de successen die het eerste elftal de laatste jaren mocht vieren. Met hem ontvalt ons als club een echte verenigingsman. We zullen hem zeer missen. Onze deelneming gaat uit naar zijn vrouw Monique, naar zijn kinderen Ilse, Jack en Mark en naar alle overige familieleden.

Bestuur csv BOL