Geslaagde afsluiting van het seizoen

() • 124 weergaven

Afgelopen donderdag sloot BOL haar seizoen met een bijeenkomst voor selectie en allen die hun bijdrage hebben geleverd. Na een inleidende borrel (c.q. koffie) kwamen diverse mensen aan het woord.
Aanvoerder René Rootlieb vertolkte de gevoelens van zowel het eerste als het tweede team en citeerde wat trainer Bart Hoogland tijdens het seizoen aan de pers mededeelde. Dat varieerde van “trots op mijn team” tot “en daar ben je trainer voor”.
Zowel Bart als Walter Huijbregts hebben BOL naar een ongekende hoogte gebracht. Zowel het eerste als het tweede hadden in de 1e klas een succesvol seizoen. De dank ging vergezeld van een fraaie litho met daarop een shirt van BOL. Afwachten is natuurlijk of de dames Hoogland en Huijbregts daar een geschikte plek voor vinden. Daarnaast kreeg Bart nog een litho met verschillende verslagen van het afgelopen seizoen.
Aan de verschillende leden die op de één of andere wijze hun krachten aan BOL gaven werd een attentie aangeboden. Dat waren de sponsoren, de assistent-scheidsrechters (die vlagden namens BOL als er geen door de KNVB aangewezen assistent was), de verzorgers van verslagen en van de foto’s, de technische staf waaronder de verzorger.
Bart bedankte op zijn beurt eenieder voor de prima samenwerking. Hij houdt een goed en warm gevoel over van zijn periode bij BOL, waarbij hij schetste dat ook bij uitwedstrijden veel aanhangers meegingen. Walter sloot zich daarbij aan.
De vertrekkende spelers Koen Tros en Sietse Brandsma deden ook een woordje en bedankten BOL voor de afgelopen jaren. Zij gaan het nu bij ODIN doen en een ieder wenst hen daarbij veel succes.
Tot slot voerde voorzitter Jan Alex Brandsma het woord en zag ook terug op een succesvol jaar. Hij verwees naar andere clubteams die na één jaar alweer teruggingen naar de 2e klas. Veel mensen en ook concurrerende clubs zagen dit ook bij BOL gebeuren, maar ook zij moeten verrast geweest zijn met dit resultaat.
Het feit dat praktisch de hele selectie aanwezig was, karakteriseert wel de saamhorigheid. Hopelijk hebben we aan het einde van het seizoen 2019-2020 dezelfde reden om het seizoen zo af te sluiten.