Wedstrijdboekje: BOL – FC Breukelen

() • 92 weergaven

Het voelt als de dag van gisteren dat ik schreef over de eerste wedstrijd ooit van BOL in de eerste klasse. Nu, maanden later, schrijf ik over alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Met nadruk op ‘van het seizoen’, want BOL heeft zich dit jaar op niet te verstane wijze weten te handhaven in die eerste klasse. Sterker nog, BOL maakt zelfs nog aanspraak op de laatste periodetitel. Iets dat wij met zijn allen aan het begin van dit seizoen, toch niet voor mogelijk hadden gehouden. Het maakt alles bij elkaar, dat dit seizoen als een van de succesvolste ooit de geschiedenisboeken in gaat.

Dat succes een keerzijde heeft, is ook dit jaar bij BOL duidelijk geworden. Twee ongekend belangrijke krachten van ons vlaggenschip hebben namelijk bekend gemaakt na dit seizoen te vertrekken. Een vertrek dat zich liet aankondigen (gezien de kwaliteiten van beide mannen), maar een vertrek dat desondanks toch ook wel een beetje pijn doet. Sietse en Koen, ook via deze weg willen wij jullie ontzettend veel succes wensen bij Odin. Laat deze (voorlopig) laatste thuiswedstrijd op het BOL-werk extra goed smaken met een overwinning en proost na afloop met ons op jullie mooie overstap. Het zij jullie van harte gegund!

Met het afscheid van Sietse en Koen zijn wij echter nog niet klaar. Nog twee bekende gezichten zullen na dit seizoen niet langer actief zijn bij onze prachtige vereniging. Trainers Bart en Walter zullen vandaag beide hun laatste thuiswedstrijd coachen, om vervolgens na dit seizoen de stap te maken naar Purmerend. Het zijn de twee succesvolste trainers uit de geschiedenis van BOL en dus is het een understatement dat wij de beide mannen (en hun hondstrouwe supporters uit Purmerend) niet snel zullen vergeten. Bart en Walter ook van jullie hebben wij genoten en vergeet niet, de kantine is altijd open.

Voor nu rest ons nog de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Een seizoen waarin wij veelvuldig hebben genoten van deze schitterende selectie. Een selectie die fungeert als perfect uithangbord van deze familiaire vereniging. We gaan vandaag nogmaals genieten en proosten daarna met elkaar op een schitterend seizoen én op de vriendschappen die wij binnen deze club koesteren. Tot na de wedstrijd & en tot volgend jaar!

Klik hier om het wedstrijdboekje BOL 1 – FC Breukelen 1 van 18 mei 2019 te bekijken.