Wedstrijdboekje: BOL – Victoria

• 139 weergaven

Het einde van de competitie nadert met rasse schreden als BOL nog in een hevige strijd is verwikkelt voor een goede eindklassering. Door de minimale verschillen in de zaterdag 1e klasse, kan er enerzijds naar boven worden gekeken, maar anderzijds is ook alertheid geboden voor de ploegen aan de onderkant van de competitie. BOL staat immers slechts zes punten achter op nummer 4 Zwaluwen, maar ook slechts zes punten voor op nummer een na laatst WV-HEWD. Een competitie veld dat aan elkaar gewaagd is, zorgt ervoor dat de laatste zes wedstrijden om van te smullen worden.

Waar de lentezon steeds vaker haar intrede doet en de vogels iedere ochtend steeds luider beginnen te zingen, kan ook voor BOL een zonnige periode gaan aanbreken. Zoals hierboven al aangegeven heeft BOL nog alles om voor te spelen en kan zij haar eerste seizoen in de 1e klasse gaan bekronen met een prachtige klassering. Vandaag wacht de eerste wedstrijd van wat zes finales zullen gaan worden. Deze wedstrijd gaat gespeeld worden tegen Victoria, een laagvlieger, maar niet te onderschatten. Er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal, dus laten wij op ons hoede zijn en alles geven om de drie punten weer binnen eigen poorten te houden.

Wat dit seizoen overigens ietwat onopgemerkt aan ons voorbij gaat, is dat het 2e van BOL ook een meer dan goed seizoen aan het draaien is in haar eerste seizoen in de 1e klasse. Sterker nog, de huidige positie geeft aan het eind van de rit recht op het spelen van nacompetitie voor promotie. Een knap staaltje werk van een hechte groep, die nu al voor het 3e seizoen op rij laat zien in staat te zijn tot grote dingen. Wat mij betreft een vermelding waard, omdat ook het 1e elftal gebaat is bij deze goede prestatie van haar kleine broertje. Meerdere malen deed Bart Hoogland al succesvol een beroep op spelers van het 2e elftal. Door het hogere niveau waarop ook zij acteren, vinden zij gemakkelijker de aansluiting en kunnen zij zelfs van grote waarde zijn. Een mooie tendens die wij graag nog jaren voortzetten.

Laten wij vandaag weer gaan genieten van, hopelijk, een mooie wedstrijd en genieten van het feit dat ook bij BOL de lente is begonnen. Genieten van een heerlijke vereniging en genieten van de gezelligheid na afloop. Het bier is koud en de koffie warm, wees welkom! Fijne wedstrijd!

Klik hier om het wedstrijdboekje BOL 1 – Victoria 1 van 6 april 2019 te bekijken.