Wedstrijdboekje: BOL – CSW

() • 105 weergaven

Waar het de afgelopen weken qua weersomstandigheden een wisselvallige bedoeling was, schijnt deze week eindelijk weer de zon. De heerlijk warme gloed, de geur van bloeiende flora en fauna en de geur van vers gemaaid gras zorgen ook deze zaterdag weer voor omstandigheden waar je alleen maar van kan dromen. Omstandigheden die, zo lijkt mij, toch bij ieder mens zorgen voor een lach van oor tot oor. In mijn ogen kan deze dag nu al bijna niet meer stuk, maar laten we daar dan voor de zekerheid een overwinning aan toevoegen om het plaatje helemaal compleet te maken.

Toen het de afgelopen weken qua weersomstandigheden wisselvallig was, scheen voor BOL juist de zon. Met rasse schreden nam het sterrenensemble van Bart Hoogland de afgelopen weken afstand van de degradatiezone. Stiekem kan er door de overwinningen van afgelopen weken, weer met een schuin oog naar boven worden gekeken. Zaak is nu echter om deze goede vorm vast te houden, te beginnen vandaag met een wedstrijd tegen CSW uit Wilnis. Een wedstrijd die absoluut geen uitgemaakte zaak is, want ik kan mij nog goed herinneren hoe lastig ons groenwitte vlaggenschip het had in de uitwedstrijd (2-2 gelijkspel).

Voor BOL geldt echter dat het in thuiswedstrijden haast onverslaanbaar lijkt en dat het ook vandaag met de steun van haar trouwe achterban weer tot grote hoogte kan stijgen. Tel bij dit alles op dat de zon volop schijnt, dat het bier koud is en dat er na deze wedstrijd een rustperiode is van twee weken en je hebt een scenario om van te dromen. Nog een keer volle bak gaan, om je daarna twee weken op te laden voor de laatste eindsprint richting de finish.

Laten wij vandaag dan ook extra support geven, om deze dag nog mooier te laten zijn dan dat hij al is. Na afloop zal het nog lang onrustig blijven op het BOL-werk, want ook de derde helft is een helft waarin BOL schier onverslaanbaar is. Klein verschil is, dat wij in de derde helft wel de pintjes willen delen. Fijne wedstrijd!

Klik hier om het wedstrijdboekje BOL 1 – CSW 1 van 20 april 2019 te bekijken.