In memoriam: Jan Boeijer

• 104 weergaven

Ons bereikte dit weekeinde het droevige bericht van het overlijden van Jan Boeijer. Na een langdurige ziekte waarin zijn krachten langzaam afnamen, overleed hij afgelopen zaterdag 13 april. De heer Boeijer, vader van oud-voorzitter Peter Boeijer, was altijd nauw betrokken bij BOL. Als onderhoudsman verrichtte hij vele klussen op het complex. Tevens was hij bij de thuiswedstrijden van BOL 1 vaste supporter. Ook toen zijn gezondheid zienderogen verslechterde zagen we hem het afgelopen najaar nog vaak langs de lijn. Op zijn stoeltje, met de pet op en gehuld in een te groot BOL-jack, was hij zo een karakteristieke verschijning. Behalve supporter van BOL 1 was hij dat ook van de elftallen waar zijn kleinkinderen in speelden, als het even kon ook bij uitwedstrijden.

Met zijn overlijden verliest onze club een echte “BOL-man”. Wij wensen zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en overige familie veel kracht en troost toe in deze moeilijke dagen.

Bestuur csv BOL