Balsponsor – BOL – DHSC

• 109 weergaven

Merijn Rootmensen biedt een breed pakket aan timmerwerkzaamheden. Als ervaren en vakbekwame timmerman kunnen zij u van dienst zijn met allerlei timmerwerken binnenshuis en buitenshuis. Zij verzorgen een project van A tot Z, wanneer zij zelf niet over de benodigde vakkennis of middelen beschikken, kunnen zij partners of onderaannemers inschakelen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat van de timmerwerken. U houdt altijd maar één contactpersoon, wat een duidelijke communicatie en een snelle voortgang van een project bevordert. Als Merijn Rootmensen timmerwerken een klus of project bespreekt met u, houden zij altijd rekening met uw wensen en behoeften en stemmen daar een sluitend plan van aanpak op af. Om u goed te adviseren over de mogelijkheden of eventuele onmogelijkheden bekijken zij de situatie op locatie, luisteren goed naar wat u wilt en vatten alles samen in een glasheldere en vrijblijvende offerte. Bij alle projecten hanteert Merijn Rootmensen timmerwerken maatwerk en wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen en gereedschappen voor een degelijk en duurzaam eindresultaat.

Merijn Rootmensen timmerwerken wenst BOL een fijne wedstrijd toe!