Wedstrijdboekje: BOL – FC Aalsmeer

() • 126 weergaven

Het is zaterdagochtend als Jan met een brede grijns op zijn gezicht, de voordeur achter zich dichttrekt. Het is zijn favoriete ochtend in de week en niemand die daar iets aan kan veranderen. ‘’Koud hè?’’ roept Jan als hij langs zijn buurman loopt, die druk bezig is in de tuin. ‘’Koud?” antwoord buurman Piet, terwijl hij lachend opkijkt van zijn werk. ‘’Koud is het pas als de ijsberen voor de kachel zitten’’ voegt hij er olijk aan toe. Jan lacht, zwaait en vervolgt zijn weg richting zijn favoriete voetbalvereniging. Eerst zelf een wedstrijdje voetballen en daarna kijken bij het eerste elftal. Ook in het nieuwe jaar verandert er voor Jan niks aan dit prachtige ritueel.

Een nieuwjaar is begonnen en bij BOL hopen wij natuurlijk met zijn allen dat het net zo’n mooi jaar mag worden als het vorige. Het jaar is voor de selectie in ieder geval weer als vanouds begonnen. Afgelopen weekend stond er namelijk weer een trainingskamp gepland in het prachtige Earnewald, Friesland. Een weekend vol intensieve trainingen en tactische besprekingen, maakt dat de selectie weer klaar is voor het nieuwe jaar en het vervolg van de competitie. Een competitie die voor BOL tot nu toe zeer voorspoedig verloopt. Tel daarbij op dat er deze winterstop geen spelers zijn vertrokken, ondanks de vele belangstelling die er is. Anderzijds was er wel nieuws over het aantrekken van een nieuwe trainer voor de selectie van BOL. Oud-prof Mark de Vries verbond zijn toekomst deze winter aan BOL. Een project waar hij veel zin in heeft. Voor de selectie zal het ook een nieuwe periode gaan betekenen, een periode met hopelijk weer veel successen.

Dit nieuwe jaar hopen wij bij BOL weer te kunnen genieten van onze trouwe supporters langs de lijn, van de gezelligheid in ons eigen ‘’bruin-café’’, van de tomeloze inzet van onze vrijwilligers en van de sportieve prestaties van al onze elftallen. Wij kijken enorm uit naar een mooi nieuw jaar en zien jullie graag langs de lijn. Vandaag te beginnen met een wedstrijd tegen naaste concurrent FC Aalsmeer.

Inmiddels is Jan gearriveerd op het prachtige complex van zijn vereniging. Vrolijk worden de handen van zijn teamgenoten weer geschud en is het weer tijd voor de eerste rake grappen van de dag. De dag is nu echt begonnen en het uitkijken naar de wedstrijden is begonnen. Zullen ze winnen? We gaan het meemaken. Geniet van weer een prachtige zaterdag en schroom niet na afloop een drankje te drinken met ons. Fijne wedstrijd!

Klik hier om het wedstrijdboekje BOL – FC Aalsmeer van 19 januari 2019 te bekijken.