Balsponsor BOL – Argon

• 89 weergaven

De plek waar ” sport & gezelligheid ” goed samen gaan, Sportcafé de Oostwal !!!!!

Wij, Mike & Petra en de medewerkers, verzorgen uw feestje, evenement, bbq, diner, avondje uit etc… Vraag naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben en wij maken er een passend en betaalbaar feessie van.

Sportcafé de Oostwal, onder meer bekend van lekker eten van o.a. de heerlijke saté, spareribs én 1 keer in de maand de befaamde biefstukdag. Maar natuurlijk ook iedere zondag het OOSTWAL MENUUTJE voor een mooi prijsje met een biertje erbij. (zie Facebook)
We sponsoren de bal bij BOL omdat er wat jongens uit Pancras komen en bij ons af en toe te gast zijn. Tijdens het kersttoernooi was de hele selectie te gast. Voor het aankomende kersttoernooi kunnen senioren 2 en dames/mix teams zich nog steeds aanmelden! Met als programma:

  • 21 dec // luck en jeff
  • 24 dec // pancrasser kerstavond met DJ
  • 28 dec // Joost de vries
  • 29 dec // rits rats
  • 1 jan // dj Luck
  • 2 jan // Paul vlaar
  • 4 jan // 80’s en 90’s met dj
  • 5 jan // grand finale met duo Dwars door midden ( henk naber en robert van der steenhoven)

.
Fijne wedstrijd en laat het net BOL staan met de bal .

Tot snel groetjes,
Mike & Petra en medewerkers