Wedstrijdboekje: BOL – HSV de Zuidvogels

• 168 weergaven

De maand november loopt alweer tegen haar einde en de laatste maand van het jaar staat dus op het punt van beginnen. Die laatste maand van het jaar, de maand van het goede gevoel, de maand van de saamhorigheid, van de gezelligheid en van de tradities. Een maand die veel teweeg brengt binnen de samenleving. Van protesteren tegen piet tot het gezamenlijk zingen van ieder willekeurig kerstlied. Het is een maand waarin iedereen haar zegeningen telt en nog een keer alles uit de kast haalt om het jaar in euforie te eindigen.

Ook BOL zal haar zegeningen tellen en terugkijken op een nu al veel bewogen jaar. Dat wij hier nu echter nog niet al te diep op in zullen gaan, zegt veel over hetgeen nog bereikt kan worden zo vlak voor de winterstop. BOL staat er goed voor op de ranglijst en heeft in veel van haar wedstrijden laten zien dat de 1e klasse haar prima past. De focus zal dan ook tot de winterstop aanwezig zijn en pas dan zullen wij met een emotionele klinkslag terug kijken op het succesvolste jaar uit onze roemruchte geschiedenis.

Maar voor nu staan er eerst nog een aantal wedstrijden op het programma, te beginnen vandaag tegen HSV de Zuidvogels. Een team dat ongetwijfeld niet uit zal hebben gekeken naar de gang richting het BOL-werk.

Het BOL-werk is namelijk al meerdere keren een onneembare vesting gebleken, waar enkele grote ploegen zich op hebben stuk gebeten. Een combinatie van wilskracht, doorzettingsvermogen en boven alles vriendschap zorgen voor een chemie die tot veel in staat is. Ook vandaag zullen wij weer reikhalzend uitkijken naar de prestaties van onze mannen. Het vertrouwen is groot en met een schitterend naprogramma op de planning kan niks een succes nog in de weg staan.

Laten wij met zijn allen zorgen voor een spetterend einde van het jaar en onze jongens ondanks de kou een hart onder de riem steken. Handschoenen aan, muts op en een goudgele na afloop, want van kou zijn wij wars bij BOL.

Klik hier om het wedstrijdboekje BOL – HSV de Zuidvogels van 24 november 2018 te bekijken.