De KiKa-bal rolt!

• 255 weergaven

Zoals jullie wellicht allemaal weten staat KiKa (kinderen kankervrij) bij de jeugd op het nieuwe shirt. KiKa is een organisatie die fondsen werft om het onderzoek naar kanker te financieren. BOL wil hier een steentje aan bijdragen. Daarom doen wij mee aan de actie challenge4kika.

HOE WERKT HET?
PASS THE BALL: IK GEEF DE BAL DOOR AAN..
De spelverdelers
De challenge begint bij de sportvereniging, dit is het beginpunt. Vanaf dit moment gaat de bal rollen. We noemen de vereniging in deze challenge (het beginpunt) de spelverdelers. Alle leden van een vereniging gaan in hun netwerk op zoek naar supporters om de bal te verplaatsen.

De supporters
De supporters zijn de ontvangers van de bal. Elke ontvanger ontvangt een KiKa bal en doneert €50,- (exclusief BTW) aan de challenge. Van deze donatie gaat een deel naar KiKa en een deel naar de vereniging. Met de wens vanuit de gedachten van Rien Schimmel (ambassadeur KiKa) om deze donatie aan te wenden aan de jeugdafdeling. Vervolgens paas je de bal door naar de volgende supporter. Deze supporter doneert ook €50,- , (exclusief BTW) ontvangt een KiKa bal en gaat weer op zoek naar nieuwe supporters.

Hoe doe je een donatie?
Heb je iemand gevonden die een donatie wilt doen? Stuur dan een e-mail met zijn of haar contactgegevens naar [email protected]. Vergeet niet de naam van de vereniging waar je lid van bent erbij te vermelden! Wij zorgen voor de verdere instructies onder begeleiding van sportcode.online.

Binnen csv BOL is Peter Pruijssers de KiKa ambassadeur. Mocht je als bedrijf of als persoon willen meedoen of je hebt nog vragen kun je contact opnemen met Peter, tel 06-37441589.