BOL neemt na dit seizoen afscheid van Bart Hoogland en Walter Huijbregts

() • 115 weergaven

Afgelopen week heeft Bart Hoogland het bestuur en de selectie ingelicht dat hij na dit seizoen zijn trainerschap bij CSV BOL zal beƫindigen. Hij is dan drie jaar trainer geweest.
Op dit moment doet ons eerste elftal het boven verwachting in de eerste klasse A. Handhaving in deze klasse betekent dat BOL voor volgend seizoen sowieso een andere trainer moet zoeken omdat Bart Hoogland niet over het vereiste diploma (oefenmeester 1) beschikt. Bart heeft, voordat het bestuur hierover met hem in bespreking ging, besloten zelf de knoop alvast door te hakken met zijn beslissing aan het eind van het seizoen te vertrekken. Met Bart vertrekt ook zijn assistent en trainer van het tweede elftal Walter Huijbregts aan het einde van het seizoen.
Bestuur en spelers van de selectie vinden het jammer dat er aan het eind van het seizoen afscheid zal moeten worden genomen van beide trainers. Onder hun leiding werden kampioenschappen behaald en presteren beide elftallen dit seizoen op een nooit eerder bereikt niveau. Uiteraard is het trainersduo er alles aan gelegen dit seizoen, dat in sportief opzicht zo goed is begonnen, een passend vervolg te geven. Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat dit hen samen met de selectie zal lukken.

Bestuur csv BOL