Wedstrijdboekje: BOL – Roda ’46

() • 118 weergaven

Na drie wedstrijden in de eerste klasse is de conclusie makkelijk: BOL is prima gestart aan het seizoen. Het programma was namelijk niet makkelijk en met twee uitwedstrijden tegen gerenommeerde tegenstanders is dat misschien zelfs wel een understatement.

Uit bij DHSC, of moet ik zeggen: ‘’de familie Sneijder’’, werd een knap punt meegenomen. Met Yolanthe en Wesley langs de kant, was dat ene punt misschien zelfs wel mager te noemen. Het balbezit was dan wel voor DHSC, de kansen waren er voor BOL. Desalniettemin was er reden voor blijdschap, want na een knappe overwinning volgde een knap gelijkspel. Vorige week scharen wij onder de noemer ‘’off-day’’ en zullen we dus ook niet teveel woorden aan vuil maken.

Vandaag weer een nieuwe ronde en dus ook nieuwe kansen. Ditmaal is het pretentieloze BOL-werk weer het schitterende decor voor een mooie pot voetbal. Dat pretentieloos niet negatief geïnterpreteerd hoeft te worden is een feit. De betekenis past namelijk perfect bij ons als club, te weten: bescheiden, nederig en niet meer willen zijn dan dat je bent. Wij zijn een bescheiden vereniging met een accommodatie die in alles amateurvoetbal ademt en daar is niks mis mee. De hechte vriendschappen, de altijd hardwerkende vrijwilligers en de warmte die
deze prachtige vereniging uitstraalt vergoedt een hoop.

Pretentieloos, maar niet te onderschatten. Zo zou het eigenlijk omschreven moeten worden. Zwaluwen’30 maakte het al van dichtbij mee en zo zullen er nog velen volgen wat mij betreft. Dit is het BOL-werk en daar valt niks te halen. Onze mannen lieten zien dat er dankzij de sterke cohesie en de enorme vechtlust veel mogelijk is dit seizoen en dat begint hier: thuis.

Voor een ieder die BOL een warm hart toedraagt is het hier altijd weer genieten en dat gaan wij vandaag ook zeker weer doen. Voor de mensen die van buitenaf komen wil ik alleen maar zeggen: geniet met ons mee en laat je verwarmen door deze prachtige en warme vereniging.

Klik hier om het wedstrijdboekje BOL – Roda ’46 van 13 oktober 2018 te bekijken.