Steun BOL 1 in de strijd om het kampioenschap!

• 106 weergaven

Voor BOL 1 breken vanaf komende zaterdag 12 mei belangrijke weken aan. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft BOL een voorsprong van vijf punten op nummer twee, Blauw Wit Beursbengels uit Amsterdam. Haalt BOL nog zes punten uit de komende drie wedstrijden, dan is het kampioen in de tweede klasse A. Een eerste stap daartoe moet op zaterdag 12 mei worden gezet, wanneer BOL op het eigen complex als tegenstander Amstelveen ontvangt. Amstelveen is nog niet veilig en heeft nog wel wat punten nodig, voor BOL is het belang ook duidelijk: winst betekent een stap dichter bij het kampioenschap. De resterende twee wedstrijden speelt BOL tegen DVVA (uit op 19 mei) en EDO (thuis op 26 mei). De mannen van BOL 1 kunnen alle steun gebruiken in hun streven het kampioenschap te behalen. Kom ze dus steunen, te beginnen op zaterdag 12 mei a.s. Aanvang 14.30 uur op het complex aan de Prinses Margrietstraat!