Grillworstactie met Jilles Kramer

() • 97 weergaven

Net zoals 2 jaar geleden gaan wij samen met slagerij Jilles Kramer een sponsoractie starten om geld in te zamelen voor de jeugd van csv BOL. Dit jaar is Jilles wederom bereid om de jeugd van BOL te sponsoren, waarmee wij heel blij mee zijn.
Dit keer willen wij van deur tot deur gaan zoals wij eerdere jaren met de appelactie ook gedaan hebben. Inmiddels hebben wij een datum geprikt, deze is vrijdag 25 mei vanaf 18.00 uur. Zet ‘m alvast in je agenda!

Het is de bedoeling dat elk team onder begeleiding van ouders, deze vrijdag 25 mei naar de BOL Kantine komt. Bij de kantine krijgt elk team een wijk/straat toebedeelt, waarbij de spelers deur aan deur gaan proberen de vouchers/bonnen te verkopen. De totale opbrengst hiervan komt ten goede van de jeugd van CSV BOL (ballen, doeltjes, nieuwe tenue’s etc).
Wij zullen de bonnen/vouchers verkopen voor € 5,– per grillworst of ander product (info volgt nog) waarvan Jilles € 0,50 voor de onkosten behoudt.

Ook willen wij alle enthousiaste leden natuurlijk niet onthouden om de vouchers aan opa’s en oma’s te verkopen die niet in Langedijk wonen. De kinderen kunnen dit vooraf doen en de verkochte bonnen vrijdag 25 mei ophalen (en betalen) en zelf uitdelen aan hun familie en vrienden. Deze bestelling kun je doorgeven aan grillworstactie@csvbol.nl

Bij deze willen wij jullie alvast vragen om jullie medewerking.
Met vriendelijke groet,

De jeugdcommissie