Balsponsor BOL – Amstelveen Heemraad

• 85 weergaven

Palingrokerij Vlug staat al sinds 1894 garant voor meesterlijk gerookte paling. Natuurlijk maken we gebruik van de modernste technieken. Maar we roken nog steeds volgens de ambachtelijke kwaliteitsnormen. Zonder toevoegingen, zonder haast. Daarom heeft onze vis nog die ouderwets lekkere smaak, die u herkent uit duizenden.

Onze paling komt van geselecteerde kwekerijen in Nederland en Denemarken waar wij al jaren mee samenwerken. Deze kwekerijen leveren vis van topkwaliteit en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Aan onze paling wordt niets toegevoegd, behalve zout en rook. Geen eiwitten om vocht vast te houden, geen smaakstoffen om een onnatuurlijke rooksmaak op te wekken.

Palingrokerij Vlug levert meer dan paling alleen. Ook forel, zalmforel en zalm nemen wij met liefde onder handen. Meer informatie kunt u vinden op www.palingrokerijvlug.nl

Palingrokerij Vlug wenst BOL een fijne wedstrijd toe!