Balsponsor – BOL – FC Castricum

• 83 weergaven

Feller Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringskantoor in Langedijk sinds 2007. Eigenaar en adviseur René Feller, geboren en getogen Langedijker, zit al ruim 20 jaar in het vak en is zeer gedreven en begaan met zijn klanten. Sinds juni 2015 is Ingeborg Swager naast haar werkzaamheden voor Hypotheekcentrum Langedijk een vast aanspreekpunt bij ons.

Wij bemiddelen in schade-en levensverzekeringen. Zowel particulier als bedrijven kunnen bij ons terecht. Al meer dan 1000 klanten hebben de weg naar ons kantoor gevonden. De persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Wij zorgen overzicht en kijken samen met u naar uw situatie en komen met een oplossing op maat. En dit tegen een hele scherpe premie.

Ook in het geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij onderhouden de contacten met verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij, zodat u krijgt waar u recht op heeft.

Laat ook uw verzekeringspakket door ons beheren. Wij de zorg, u de rust…

Wij wensen BOL veel succes en dat ze zich dit seizoen mogen verzekeren van het kampioenschap!