Rabobank Clubkas Campagne

() • 88 weergaven

Rabobank Alkmaar e.o. draagt de lokale samenleving van Alkmaar e.o. een warm hart toe. Dit doet de bank met de Clubkas Campagne, dé donatieactie voor verenigingen en stichtingen, waarbij de leden van de Rabobank, door het uitbrengen van hun stem bepalen, welke clubs een donatie ontvangen.
Het werkt als volgt: de leden van de Rabobank Alkmaar e.o. hebben stemrecht. Ieder lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen om uit te brengen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen.

De Rabobank stelt in 2018 een bedrag van € 150.000,- beschikbaar, die de leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen verdelen over de clubs. Elk lid brengt vijf stemmen uit (maximaal 2 per club). Dit stemmen kan online of bij één van de kantoren.
Om te kunnen stemmen dient u particulier klant en lid (lidmaatschap is gratis) te zijn bij de Rabobank Alkmaar. Als u bankiert bij de Rabobank Alkmaar bent u niet automatisch lid, u kunt dit tot uiterlijk 10 april a.s. regelen.
Lid worden kan op meerdere manieren:
– via: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/alkmaar-eo/uw-lidmaatschap/.
– telefonisch of op één van de kantoren.
– gebruikt u de Rabo bankieren App? Dan kunt u lid worden via ->zelf regelen ->mijn contactgegevens.
Leden van de Rabobank Alkmaar e.o. ontvangen op 8 mei het stembiljet in de bus. Stemmen kan van 8 t/m 28 mei.

Hoe hoger het aantal stemmen, hoe hoger de bijdrage voor BOL!
Voor dit jaar hebben we het sponsorgeld hard nodig voor een lichtinstallatie op het C-veld. Hierdoor zullen de trainingsmogelijkheden worden vergroot.

We hopen op uw steun!