Keeperskamp Keepersworld.nl 2018

() • 105 weergaven

Voor de 7e keer organiseert Keepersworld.nl een keeperskamp!!

Wat kan je verwachten op het keeperskamp 2018
– Twee daags keeperskamp
– 4 of 5 trainingen
– Looptraining
– Gastcollege keeper (s) uit betaald voetbal
– College over Coaching door de keeper en/of Positie kiezen in het doel
– Keeperscompetitie (beste keeper keeperskamp 2018, mooi dagprijzen)
– Inclusief maaltijden en drinken tijdens de maaltijden
– Inclusief drinken tijdens de trainingen
– Inclusief Keeperskamp kledingpakket (shirt LM & korte broek & kousen) t.w.v. € 44,95
– Leeftijd: geb. jaar 2010 t/m 2000
– Groepen bestaan maximaal uit 6 keepers
– Geen overnachting, de dagen duren van 9:00 uur tot 17:30 uur.
– Prijs € 100, 00 (incl. kledingpakket), betaling per kas op de 1e dag keeperskamp bij aanmelding

Het keeperskamp wordt gehouden bij VV Kolping Boys op sportcomplex de Nollen, Beverdam 3 in Alkmaar. Het keeperskamp staat onder leiding van Mark van Stipriaan, die wordt ondersteund door keeperstrainers van Keepersworld.nl. Er is tevens medische verzorging aanwezig.

Elke keeper heeft een droom en wil het liefst profkeeper worden echter dit is niet voor iedereen weggelegd. Keepersworld.nl geeft daarom elke keeper de kans om twee dagen te leven en te trainen als een profkeeper tijdens het keeperskamp.

Naast de keeperstrainingen wordt er ook loopscholing gegeven door een professionele looptrainer. Aan het einde van elke dag staan de diverse keepers spelvormen centraal, dit leidt tot de “beste keeper van het keeperskamp 2018”.

Op beide dagen zijn keepers uit het betaalde voetbal aanwezig om uitleg te geven over wat het is om keeper van een betaald organisatie te zijn en wat je er allemaal voor moet doen en laten, deze keeper zal tevens aanwezig zijn tijdens de trainingen in de middag om alle keepers te voorzien van tips.

Wij kunnen jullie mededelen dat op het keeperskamp de volgende keepers aanwezig zijn (onder voorbehoud i.v.m. trainingsprogramma en/of vakantie): Nick Plomper (Ajax O19), Beau Reus (AZ O17), Daniël Deen (AZ O15) en Gijs van Schouten (AZ O15), Claire Dinkla (Ned. Elftal o16 en o17 meisjes). We zijn bezig om nog enkele keepers naar ons complex te halen.

Keepersworld.nl beschikt over uitstekende en een hoge kwaliteit trainingsmaterialen o.a. ballen, boardings, tsjoeks, Dummy’s (Poppen), poortjes, loopstokken etc. Naast de keepers trainingen schenken wij ook veel aandacht aan plezier en beleving.

Data keeperskamp:
Zaterdag 23 juni 2018 en zondag 24 juni 2018

Geef je nu op voor het Keeperskamp in juni 2018!!!!
Ga naar “Aanmelden” op de website www.keepersworld.nl of klik op http://keepersworld.nl/?page_id=78 om het inschrijfformulier in te vullen!!
Via smartphone: Ga naar de website www.keepersworld.nl, klik op “menu” linksboven, klik op het pijltje voor “Aanmelden”, klik vervolgens op “Aanmelden Keeperskamp”, vul het formulier in en klik op “verzenden”.