Balsponsor BOL – AMVJ

• 106 weergaven

De plek waar ” sport & gezelligheid ” goed samen gaan, Sportcafé de Oostwal !!!!!

Wij, Mike & Petra en de medewerkers, verzorgen uw feestje, evenement, bbq, diner, avondje uit etc… etc.. Vraag naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben en wij maken er een passend en betaalbaar feessie van.

We sponsoren de bal bij BOL omdat er wat jongens uit Pancras komen en bij ons af en toe te gast zijn. Tijdens het kersttoernooi was de hele selectie te gast ( was best gezellig ).

Sportcafé de Oostwal, onder meer bekend van lekker eten van o.a. de heerlijke saté, spareribs én 1 keer in de maand de befaamde biefstukdag. Maar natuurlijk ook iedere zondag het OOSTWAL MENUUTJE voor een mooi prijsje met een biertje erbij. (zie Facebook)

Fijne wedstrijd en laat het net BOL staan met de bal .

tot snel groetjes,
Mike & Petra en medewerkers