Hoe gaat het met… Arjan Peters

• 277 weergaven

In de rubriek ‘Hoe gaat het met‘ laten we je elke maand weten hoe het gaat met een goede bekende van BOL.
Matthijs Kooy wilde graag weten hoe het gaat met Arjan Peters. Je leest het hieronder:

Naam:              Arjan Peters
Leeftijd:          34
Opleiding:      Studerend master HR
Werk:              In het werkveld HR binnen Noordwest ziekenhuisgroep
Relatie:            Samenwonend met Karen
Kind(eren):   Tara (6), Wout (4) en Niek (1)
Hobby’s:         Hardlopen, volgen van diverse sporten op TV 

Ik blijf thuis voor het volgende TV programma: Formule 1 grandprix / Peptalk
Laatst gelezen boek: Mijn gevecht – Thomas Dekker 

Clubs: AZ, CSV BOL
Team: Alle jeugdteams, BOL 2 2001-2008 en BOL 3/4 2008-2015 en een enkele pot in BOL 1 met als hoogtepunt promotiewedstrijden 4e/3e klasse: Op neutraal terrein in de finale van de nacompetitie winnen met 2-1 van rivaal SVAP. Heerlijk. Van het feest daarna weet ik weinig meer.
Trainer(s): Doordat ik voornamelijk in het tweede elftal heb gespeeld heb ik nooit veel met hoofdtrainers gehad. Het tweede “hing” er op dat vlak in die tijd toch een beetje bij. Onder Ronald Dooijeweerd heb ik mijn eerste periode in het eerste gespeeld, dus dat blijft je bij, maar trainer Martin van Leuven vroeg voetbalinhoudelijk veel meer van een speler. Dan keek je elkaar fronsend aan want je moest opeens “met je hoofd” gaan voetballen. Toen bleek ook al snel dat ik meer van toegevoegde waarde was in het tweede dan in het eerste elftal.
Ik speel(de) het liefste op de positie: Spits, maar dat mocht nooit. Eigenlijk heb ik wel op elke positie gespeeld, laatste jaren vooral centraal achterin.
Ik speel(de) op voetbalschoenen van het merk (en kleur): Adidas, zwart.
Voetbalkousen onder of over de knie?: Onder natuurlijk.
Shirt in de broek of erover?: Starten met shirt in de broek na de eerste sliding niet meer.
Assist of doelpunt?: Beide veel te weinig.

Favoriete speler in Nederland? Verleden Dennis Bergkamp / Rasmus Elm. Heden: Guus Til /  Hirving Lozano
Favoriete buitenlandse speler? Zlatan

BOL is een mooie club omdat? Het de juiste mensen om zich heen weet te verzamelen om te kunnen blijven groeien. Het derde veld, de nieuwe kantine, de nieuwbouw/verbouw van de kleedkamers. Dat kleine clubje uit Broek krijgt dat allemaal voor elkaar. Als jeugdspeler heb je hier niet zo’n oog voor, maar later besef je pas wat een energie bepaalde mensen in de club steken. Als dat dan vervolgens leidt tot de zojuist genoemde resultaten is dat heel mooi. Daarnaast vind ik de combinatie van de sportieve prestaties met de net zo belangrijke gezelligheid geweldig. Al woon ik nu in Oudkarspel, BOL zal toch altijd wel speciaal blijven.

Ik wil graag weten hoe het gaat met: Johan Nugteren