Wedstrijdverslag 28-10 (JO9-1) & 02-11 (JO17-1)

() • 105 weergaven

JO9-1 wint overtuigend van LSVV

Zaterdagochtend 28 oktober j.l. stond er voor onze JO9-1 een echte derby op het programma. Op een windering sportpark Het Bolwerk was LSVV JO9-2 de tegenstander. In de eerste helft speelden we met de wind in de rug. De eerste kans was desondanks voor LSVV. Een pegel van ver belandde via de onderkant van de lat weer terug in het veld. BOL kwam goed weg. Onze mannen waren wakker geschud en besloten enthousiast ten aanval te trekken. Dit resulteerde snel in een aantal doelpunten voor BOL. Waarvan de meeste tot stand kwamen via prima samenspel. Reddingen, dribbels, passes, vloeiende aanvallen, schoten van ver. Voor de enthousiaste toeschouwers viel er genoeg te beleven! LSVV gaf zich niet snel gewonnen, wat resulteerde in soms pittige duels. De ruststand was 6-1. Gesteund door de harde wind (die we nu tegen hadden) wist LSVV na de thee het net wat eenvoudiger te vinden (3 keer). Omdat BOL er ook nog 7 maakte, was de eindstand 13-4. De meeste van de penalty’s die na de wedstrijd werden genomen, waren een prooi voor Jayden. Volgende week ontvangen we Jong Holland.

Onnodig verlies JO17-1

Donderdagavond 2 november moest de afgelaste wedstrijd tegen Duinrand S worden ingehaald. Aangezien bij BOL alleen het B veld verlichting heeft en er dan veel trainingen niet door konden gaan als we thuis zouden spelen werd deze thuiswedstrijd bij Duinrand in Schoorl gespeeld. Alleen Ezra was niet aanwezig dus hadden we 4 wissels. Na een korte warming-up begonnen we om 18:30uur. Fysiek gezien was Duinrand een stuk sterker, maar voetballend was BOL een stuk beter. Achterin stond het prima bij BOL maar door de fysieke kracht van Duinrand kreeg BOL toch niet echt een voet aan de grond op het middenveld. Kansen kwamen er gelukkig wel maar dan via spelhervattingen. Na een vrije trap van Boet kon Robin aanleggen voor een schot maar de keeper wist deze bal maar net te stoppen. Verder waren er nog wel wat hachelijke momenten voor het doel van Duinrand maar de bal wilde er niet in. Uit een lange bal van de keeper van Duinrand stuitte de bal op het harde kunstgras toch onverwacht ver door en door een foutje in de verdeding belandde de bal toch tegen de verhouding in in het doel van BOL, 1-0 achter. BOL bleef gevaarlijk uit spelhervattingen. Een vrije trap van Boet spatte nog op de lat uiteen maar een doelpunt scoren lukte niet meer voor de rust. In de tweede helft een zelfde spelbeeld, een aanvallend BOL met kansen maar ze gingen er niet in. Boet met nog een bal op de lat, kansen van Mike die net voorlangs gingen of die de keeper pakte. De laatste 10 minuten ging BOL nog meer risisco’s nemen met meer mensen voorin waardoor Duinrand nog wat kansen kreeg maar de 1-0 bleef op het scorebord waardoor de eerste nederlaag een feit was. Gezien het spelbeeld was een puntje zeker verdiend geweest maar helaas bleef BOL met lege handen.