Balsponsor – Van der Plas B.V.

• 91 weergaven

Van der Plas B.V. is een familiebedrijf op het gebied van kiemgroenten.

Bij van der Plas Sprouts begon het allemaal met één product: taugé. Een aantal jaren later breidde het bedrijf zich uit van taugékwekerij tot Europa’s groots kiemgroenten kwekerij met 24 verschillende soorten Kiemgroenten zoals; Alfalfa, Rettich, Broccoli en Rode bieten
Wat zijn Kiemgroenten?

Kiemgroenten zijn jonge, net ontkiemde plantjes. Vanwege het feit dat ze in een vroeg stadium geoogst worden, bevatten ze een hoge concentratie vitaminen, mineralen, enzymen en proteïnen. Met name als je dit vergelijkt met de volwassen groente. De voedingsstoffen zijn voor mensen makkelijker opneembaar als de zaden gekiemd zijn, dit komt door de dunne celwand van de kiemgroenten.

Kiemgroenten zijn eenvoudig te bewerken in recepten. Zo kan je ze tussen je boterham leggen met een plak kaas of vleeswaren, in salades en in roerbakschotels.

Bent u nieuwsgierig geworden naar kiemgroenten? Kijk dan op www.kiemgroenten.nl of volgens ons op Instagram voor leuke ideeën: #kiemgroenten.

Van der Plas B.V. wenst BOL een fijne wedstrijd toe!

vanderplas