Wedstrijdverslag 21-10 (JO17-1)

• 88 weergaven

Gelijkspel JO17-1
Na een natte ochtend was het gelukkig bij aanvang van onze wedstrijd droog en zonnig. Vandaag stond onze laatste poulewedstrijd voor de beker op het programma. Aangezien we de eerste 2 wedstrijden hadden verloren hadden we geen kans meer om door te gaan in de beker. Toch wilden we de bekercompetitie goed afsluiten en gingen we vol voor de winst. Joey en Bram waren afwezig, de rest was aanwezig. Helaas moest Jay na de warming-up afhaken met een blessure. We begonnen een beetje afwachtend, niet scherp genoeg en daardoor kon Nieuwe Niedorp het initiatief nemen. De gasten waren een stuk feller en gooiden de beuk er goed in. De mannen van BOL waren hier blijkbaar toch wat van onder de indruk en konden niet goed in hun favoriete combinatiespel komen. Dit resuluteerde in de 0-1 na een goede uitbraak over onze linkerkant. Even later kon de scheidsrechter niets anders doen dan de bal op de stip leggen na een overtreding van BOL in het strafschopgebied. Hoewel onze keeper Niek dicht bij een knappe redding was ging de bal er toch in, 0-2. Een achterstand waren we niet meer gewend de laatste weken en de koppies gingen toch een beetje hangen.Vlak voor rust leek het er toch op dat we de “anschlusstor” gingen maken. Een goede vrije trap werd goed ingekopt door Mike maar helaas had de grensrechter buitenspel geconstateerd waardoor het doelpunt werd afgekeurd. Na rust kon BOL nog steeds geen vuist maken hoewel er wel wat meer werd gestreden. Maar zo halverwege de tweede helft kregen we toch loon naar werken en kon Vincent de 1-2 binnen schieten. Het geloof kwam er in en BOL ging op jacht naar de gelijkmaker. En die kwam, binnen een paar minuten wist Boet de gelijkmaker binnen te schieten en stond er zomaar 2-2 op het scorebord. BOL rook de overwinning en ging vol overgave door op jacht naar de winnende goal. Hierdoor kreeg Nieuwe Niedorp wel ruimte maar de verdediging hield het goed dicht achterin. Nog 1 keer konden de gasten gevaarlijk worden en zelfs scoren maar deze goal werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. Ook BOL slaagde er niet meer in om te scoren waardoor de eindstand 2-2 was. Goed gewerkt maar het spel kon beter. Op het eind viel Seppe nog uit met een zware blessure wat er toch wel even heel vervelend uitzag. Gelukkig viel het allemaal achteraf nog redelijk mee, helaas zal het bezoek aan de Efteling morgen niet doorgaan:-).