Wedstrijdverslagen 07/10 (JO9-1, MO11-2, JO10-3 & JO17-1)

() • 109 weergaven

Boeiend gelijkspel voor JO9-1
Zaterdag 7 oktober was een drukke dag voor JO9-1. Vanessa en Neeltje draaiden kantinedienst. En onze jongen ontvingen VV Schagen O9-1. Omdat Schagen vorige week dik had gewonnen van Duinrand en wij eerder van datzelfde Duinrand (weliswaar minder dik) hadden verloren, waren we op onze hoede. In een herfstachtige atmosfeer met regen en een gure wind betraden spelers en scheidsrechter de zompige arena. In de eerste helft speelde BOL met de harde wind in rug. Dat bleek toch wel een groot voordeel. Want al snel maakte BOL 2 goals: Gijs de 1-0 en Nova de 2-0. Schagen kreeg verschillende kansen, maar steeds stond het vizier niet helemaal op scherp, of was het Jayden die knap redde. Het was wachten op de (verdiende) anschlusstreffer van Schagen. En die viel ook snel. Het was echter Hidde die met een prachtige boogbal van grote afstand de laatste goal van de eerste helft maakte. Dat maakte de ruststand een comfortabele 3-1 voor BOL. In de kleedkamer konden spelers en coaches enigszins opdrogen. Na de limonade starten onze jongens verkleumd aan het tweede bedrijf. Omdat de wind in de pauze helaas niet 180 graden was gedraaid, hadden we nu de harde wind tegen. Door de kou was de spirit er bij BOL behoorlijk uit, onze mannen hadden het zwaar. Schagen rook bloed en trok fel ten aanval. BOL kwam zwaar onder druk te staan. Dit resulteerde snel in de 3-2. BOL veerde nog één keer op, toen Tip de 4-2 binnen schoot. In het vervolg kwam BOL niet verder dan alleen nog maar tegen houden. Gelukkig vielen er nog maar twee tegendoelpunten. En dat betekende een knappe 4-4 als resultaat! En nu hopen we met zijn allen dat we volgende week weer eens in het zonnetje kunnen ballen…….

Wedstrijdverslag 7 oktober 2017; BOL MO11-2 tegen Wieringermeer MO11-1, 1-3

halo ik ben suze en voetbal bij bol en vandaag hadden we weer verloren met 1 – 3 en onze team die hat niks gedaan met de bal in het doel te krijgen want de tegestander hat hem in hun ijge doel geschoten. Iedereen hat super zun best gedaan maar tog konden we niet winne.
Volgende keer beter !
Groetjes suze

Fotoverslag van JO10-3

JO17-1 pakt weer 3 punten
Vandaag moesten de mannen tegen Koedijk. We moesten op het A-veld van Koedijk wat gezien de weersomstandigheden een gelukje was want dat is een kunstgrasveld. Jesse was afwezig en ook onze assistent-scheidsrechter Hans was afwezig. Gelukkig wilde Jacco, de vader van Joey, de taak van Hans overnemen. We begonnen de wedstrijd met wind (en regen) in de rug. BOL begon goed, er werd goed overgespeeld en de inzet was top. Maar het was al snel duidelijk dat Koedijk geen makkelijke tegenstander was. Kansen werden aan beide kanten gecreëerd maar het vizier van BOL en Koedijk waren niet goed afgesteld. Toch wist BOL zo halverwege de eerste helft toch een van de kansen te verzilveren. Boet kon ontsnappen aan zijn directe tegenstander en wist alleen voor de keeper de bal in het doel te schieten, 0-1. Direct na de aftrap waren de mannen van Koedijk nog niet bij de les en Boet wist weer, met de wind in de rug, te profiteren en bracht de 0-2 op het scorebord. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft was het toch de wind die het spelbeeld een beetje deed kantelen. Koedijk drong wat meer aan en door de vele wissels werd het spel van BOL wat rommeliger. Gelukkig wist in deze periode onze keeper Niek ons op de been te houden. Waar Koedijk aandrong op de aansluitingstreffer wist aan de andere kant Jay met een prachtig schot in de kruising de stand op 0-3 te brengen. De buit leek nu toch wel binnen. Maar kort daarna wist Koedijk uit een onterechte vrij trap toch de 1-3 te scoren. Zou het dan toch nog spannend worden? Gelukkig wist Boet met zijn derde en BOL’s vierde de spanning weg te nemen en konden de 3 punten mee worden genomen.