Voetbalquiz 2018

() • 102 weergaven

Ook dit voetbalseizoen staat de prestigieuze voetbalquiz van CSV BOL weer op het programma. Dit jaar heeft de activiteitencommissie een gaatje weten te vinden in haar agenda op zaterdag 10 februari 2018 om 20:00 uur op ‘T Bolwerk.

De vorige editie stond onder leiding van quizmasters Tom Adams en Jack Schoon. Het stokje werd over genomen van gebroeders Kostelijk, Marcel en Theo, en Ed Gootjes. Het was uiteraard van beide kanten nog even aftasten, maar uiteindelijk kon er gesproken worden van een geslaagde eerste editie.

Inmiddels zijn Tom en Jack wederom bereid gevonden om alles wat voetbal ademt af te struinen om een ludieke voetbalquiz samen te stellen. Men kan uitgaan van een voetbalquiz voor een ieder, waar gezelligheid de boventoon zal voeren.

De kosten voor dit evenement zullen 5 euro per koppel bedragen. Er is binnen onze fantastische ambiance plek voor welgeteld 35 koppels, dus zorg dat je er snel bij bent!

Denken jullie Ab van Gelder en Rene Bak van hun troon af te stoten? Meld je dan aan via [email protected].

Tom Adams & Jack Schoon