BOL wint ruim van Texel

• 86 weergaven

Bij de loting voor de bekercompetitie kwam naast Zwaluwen en LSVV, ook Texel uit de bus.Dat betekende dus dat we op deze zaterdag om 17.00 uur op het eiland speelden.
Een ieder dacht dat er naast het team alleen maar een enkel bestuurslid aanwezig zou zijn, maar dan hebt u het mis. Want ook nu weer waren de families Snoek en Rootlieb aanwezig. Al met al toch een twaalftal supporters.
Texel wist via de nacompetitie de 2e klas Zondagvoetbal te bereiken, terwijl we maar al te goed weten hoe BOL het er in de 2de klas Zaterdag van afbracht.
Maar duidelijk was te zien dat BOL met stip de betere ploeg was. Aanvankelijk coachte de trainer het team, maar toen na 1 minuut al gescoord werd door BOL en kort daarna de 2e, ging hij in de dug out zitten en hebben we hem niet meer gehoord.
BOL ging met 0-3 rusten en was even niet bij de les, wat ook nu in de eerste minuut 1-3 betekende. Langzamerhand nam BOL meer afstand en had bij iets meer zorgvuldigheid in de dubbele cijfers kunnen komen. Dat werd het niet, maar met een 3-7 overwinning konden we best tevreden zijn.
Er gaan in deze poule 2 teams naar de volgende ronde.
A.s. dinsdag speelt BOL om 20.00 uur in Hoorn tegen Zwaluwen, die op 1-1 bleef steken tegen LSVV. En a.s. zaterdag ontmoeten we opnieuw LSVV.

Texel-BOL 3-7(1-3)