Spelerspas seizoen 2017/2018

() • 82 weergaven

Binnenkort start het nieuwe voetbalseizoen 2017/2018 en daarin moet elke speler die in Onder-12 of ouder speelt een digitale spelerspas hebben met daarop een digitale pasfoto. Voor de meeste spelers is de pasfoto van de oude spelerspas omgezet naar de nieuwe digitale pas, maar dat is niet voor iedereen gelukt en ook voor nieuwe spelers ontbreekt vaak nog de pasfoto. Als speler ben je er zelf voor verantwoordelijk dat jouw pasfoto op jouw spelerspas komt te staan en dat een verouderde pasfoto wordt vervangen door een nieuwe. Digitale pasfoto’s kun je zelf uploaden met behulp van de knvb wedstrijdzaken-app of de Voetbal.nl-app. Ook kun je ze toesturen aan ledenadministratie dan zet de club jouw pasfoto erop.
Het zelf wijzigen van de pasfoto kan tot 31 oktober 2017.

Let op: zonder geldige digitale spelerspas kan je niet voetballen (vanaf Onder-12).
Beide apps kun je downloaden vanaf de Apple store (voor iOS) of de Google Play store (voor Android).
Je kunt vervolgens zelf een account aanmaken voor deze apps met behulp van het e-mailadres wat bij de KNVB ledenadministratie is geregistreerd. Het kan zijn dat daar nog geen e-mailadres staat vermeld, of dat dit een onjuist of oud e-mailadres is. Lukt het je niet om een account aan te maken, dan is waarschijnlijk je e-mailadres niet correct vastgelegd.
Neem dan ook contact op met ledenadministratie via carolienwagenaar@quicknt.nl om het e-mailadres te laten corrigeren.

Bestuur csv BOL