Toernooiwinst JO10-1

() • 71 weergaven

Vandaag dan echt het laatste toernooi voor de mannen van JO10-1 bij SSV in Stompetoren. Jitse, Zepp en Jelle waren niet aanwezig maar ze werden goed vervangen door Jidde en Floor. We zaten in een poule van jongens O11, die waren dus allemaal een jaartje ouder. De eerste wedstrijd moesten we tegen St. George. Een rommelige wedstrijd maar wel door BOL werd er niet slecht gespeeld. We kwamen nog wel voor maar door 2 rommelgoaltjes kwam St George toch als winnaar uit de bus. Lastige start dus, als je de eerste wedstrijd van een toernooi verliest is dat lastig om nog te winnen. De tweede wedstrijd moesten we tegen Zeevogels. Deze jongens moesten 2 wedstrijden achter elkaar dus ze waren wel een beetje moe. Dankbaar maakte BOL daar gebruik van en wist met maar liefst 4-1 te winnen. We misten zelfs nog een penalty! De laatste wedstrijd moesten we tegen de gastheer, SSV. Weer een spannend potje en SSV wist op voorsprong te komen. Dit wisten ze ook lang vol te houden maar in de laatste 5 minuten wist BOL toch nog 2 keer te scoren, weer winst dus, 2-1. Nu zou de laatste wedstrijd van St George tegen Zeevogels beslissend worden want St George had alles nog gewonnen. Zeevogels deed zijn plicht en wist te winnen met 3-2 waardoor BOL op doelsaldo het toernooi wist te winnen! Goed gedaan mannen!