MO13-1 Kampioen!

• 139 weergaven

Na een fantastische tweede helft van het seizoen konden de meiden van MO13-1 de kroon op het werk zetten met het behalen van het kampioenschap. Helaas waren de meiden vorige week in de halve finale voor de beker uitgeschakeld dus de dubbel zat er niet meer in. Maar in de voorjaarscompetitie hadden de meiden van coaches Richard Engel en Marcel Kostelijk tot nu alle wedstrijden gewonnen. 2 weken geleden werd de topper tegen nummer 2 St. Adelbert in een superspannende wedstrijd met 2-1 gewonnen en dus zou winst tegen RKEDO voldoende zijn om het kampioenschap binnen te halen. En dat deden de meiden overtuigend! Aangemoedigd door heel veel supporters lieten de meiden weinig heel van RKEDO en stond er na het laatste fluitsignaal 0-13 op het scorebord en kon het feest losbarsten! Op het veld werd de champagne ontkurkt en daarna werd in de gezellige BOL kantine nog lekker taart gegeten.