Hennie Slot en Ans Glas in de bloemen gezet na 15 jaar gastvrouwschap

• 123 weergaven

Tijdens de drukbezochte laatste competitiewedstrijd van BOL tegen ZOB werden tijdens de rust twee trouwe vrijwilligsters bedankt voor hun jarenlange inzet. Ans Glas en Hennie Slot verzorgen tijdens de thuiswedstrijden van BOL 1 al 15 jaar het gastvrouwschap. Scheidsrechter, bestuursleden en begeleiding van de bezoekende vereniging werden door Hennie en Ans immer gastvrij ontvangen in de bestuurskamer. Na afloop van de wedstrijd verzorgden zij voor hen een hapje en een drankje. Op deze wijze waren Hennie en Ans het visitekaartje van onze vereniging en zij waren dat altijd op een manier die veel waardering oogstte en goodwill kweekte. Zoals er zoveel vrijwilligerswerk “onzichtbaar” gebeurt, deden Ans en Hennie dit ook al die jaren, op de achtergrond en voor velen onopgemerkt. Nu hebben zij aangegeven te stoppen. Jammer, maar begrijpelijk na zoveel jaren. Hennie en Ans, nogmaals onze dank voor jullie inzet voor csv BOL.