Balsponsor – csv BOL tegen ZOB

• 101 weergaven

Het leek mij leuk om voor de wedstrijd BOL-ZOB balsponsor te zijn. Na 3 seizoenen ZOB ben ik dit seizoen samen met Walter Huijbregts de csv BOL selectie gaan trainen.
Dat we zaterdag bij een overwinning dicht bij het kampioenschap zijn, had ik in het begin van het seizoen niet gedacht. Dat geloof kwam wel na een aantal trainingen en wedstrijden, waar we in wedstrijden heel goed begrepen waar onze kwaliteiten lagen en die van de tegenstander.
“De Vijfde Colonne” hebben we al, nu nog een twaalfde man, daarom maak ik van deze gelegenheid gebruik om iedereen die BOL een warm hart toedraagt uit te nodigen om deze spectaculaire wedstrijd bij te wonen. Dussssssssss…. kom met toeters, ratels en alles wat geluid maakt naar het bolwerck om de mannen aan te moedigen en te schreeuwen naar de overwinning, de mannen verdienen jullie steun.

Tot zaterdag
Bart Hoogland