BOL 2 overtuigend kampioen

() • 103 weergaven

Het bestuur van csv BOL feliciteert de spelers van BOL 2 en trainer Walter Huijbregts met het behalen van het kampioenschap afgelopen zaterdag. Van meet af aan was het dit seizoen duidelijk welke ploeg de belangrijkste kandidaat was om kampioen te worden in de reserve derde klasse A zaterdag. Met een riante voorsprong van negen punten op nummer 2, ZOB, behaalde BOL al vorig weekeinde dit kampioenschap. Er werden dit seizoen, met nog twee wedstrijden te gaan, slechts 7 punten gemorst en al 84 doelpunten gescoord, een gemiddelde van ruim vier per wedstrijd. Trainer Walter Huijbregts heeft met zijn elftal een puike prestatie geleverd. Met het kampioenschap keert BOL na 1 jaar weer terug in de reserve tweede klasse, waar het vorig jaar op ongelukkige wijze uit degradeerde.

Met een mix van jonge, talentvolle spelers en iets oudere, geroutineerde krachten, zal BOL 2 naar verwachting ook in de reserve tweede klasse goed mee kunnen komen.

Mannen, nogmaals proficiat!‚Äč

bestuur csv BOL