Wedstrijdverslagen (JO10-1)

• 87 weergaven

BOL JO10-1 na rust onderuit

Vandaag weer geen competitiewedstrijd maar gelukkig wel een oefenwedstrijd tegen AF, gelukkig maar want het was heerlijk weer. We begonnen met Jelle in het doel, het was Jelle zijn eerste wedstrijd als keeper en dat deed hij erg goed. Stijn en Jesse begonnen in de wissel want ze waren iets te laat, volgens Jesse was dat de schuld van Stijn zijn vader en moeder, die schoten niet op:-)

De wedstrijd werd gefloten door Jop Beers die dit weer prima deed. Het spel ging in het begin mooi op en neer en de ploegen waren aan elkaar gewaagd. De beide keepers moesten allebei behoorlijk aan de bak en dat deden ze goed. Maar toch uit een corner van Jesse wist Zepp de bal binnen te frommelen, 1-0. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft begon op de zelfde manier, twee ploegen die vol de aanval zochten en ook aan beide kanten veel kansen, maar de keepers waren in topvorm. AFC wist ook uit een corner de gelijkmaker te scoren, 1-1. Helaas zakte BOL daarna toch een beetje weg en AFC had in de rust zich nog geroerd op de transfermarkt en wist een zeer gevaarlijke aanvaller binnen de lijnen te krijgen. Deze jongen liet toch een paar keer de verdediging van BOL zijn hielen zien. AFC wist zelfs de 1-3 te scoren, wederom uit een corner. Helaas wist AFC op het einde nog een keer te scoren waardoor de eindstand uiteindelijk 1-4 werd.