Bier en vertier tijdens beerpong-toernooi!

() • 123 weergaven

Afgelopen zaterdagavond werd de tweede editie van het Beerpong-toernooi georganiseerd op het BOLwerk. Maar liefst 19 koppels gingen met elkaar de strijd aan voor de felbegeerde Beerpong-titel!

Nadat alle koppels er twee wedstrijden hadden op zitten in de poulefase, moesten er – vanwege gelijke bekersaldo’s – twee ‘sudden death’ rondes gespeeld worden om tot de 4 halve finalisten te komen. Uiteindelijk waren het de koppels Bram Spaans & Rick van Dijl en Jan Paul den Hartigh & Robert Slot die aan het langste eind trokken en het tegen elkaar mochten opnemen in de finale. Na een bloedstollende finale waren de Beerpong-kampioenen 2017 bekend: Jan Paul den Hartigh en Robert Slot! Bram Spaans en Rick van Dijl slaagde er dus net niet in om hun titel te prolongeren! Bart Vonk en Sten Engel eindigden op de 3e plaats. JP en Robert, nogmaals gefeliciteerd met het behalen van de titel, en alle deelnemende koppels en supporters… bedankt voor de mooie avond!!

De acitiveitencommissie