Kantinedienst ouders jeugdteams

• 94 weergaven

csv BOL heeft jaren de kantine open kunnen houden, met alleen vrijwilligers (op Dames 1 na). Het gaat de kantinecommissie (KC), niet meer lukken om voor de bestaande vrijwilligers een acceptabel rooster te maken. Daarom hebben het bestuur en de KC besloten, om net zoals bij (bijna) alle andere voetbalverenigingen, een verplichte kantinedienst in de ochtend in te voeren.

Waar het concreet op neerkomt is dat een jeugdteam 1 á 2 keer per seizoen ingedeeld wordt. Het is de bedoeling dat 2 ouders uit het betreffende team van 08:00 tot 12:00 uur achter de bar gaan staan. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit koffie/thee “verkopen” en het klaarzetten van limo/thee voor de voetballertjes en voetbalsterjes :-). Er zal altijd een ervaren vrijwilliger aanwezig zijn om de verschillende taken uit te leggen.

Ook worden er 6 keer per seizoen 2 meiden van O-17 ingedeeld (mooi weer 4 uur maatschappelijke stage). De oudere jongens hebben terreindienst.

Het schema staat op de website en de begeleiders krijgen op tijd een reminder.