Balsponsor – K_Dekker bouw & infra b.v.

() • 123 weergaven

K_Dekker bouw & infra b.v. is een veelzijdige bouwer die in de volledige breedte van de bouw actief is, van kleinbouw (verbouwingen en renovaties), bedrijfs(ver)bouw, private woningbouw en utiliteitsbouw (verbouw kantoren) tot civiele betonbouw (betonnen bruggen en viaducten) en infra (riolering, straat en wegenwerk). Enkele in 2016 gerealiseerde projecten zijn: Houten bruggen Mayersloot, betonnen brug Broekplein, verbouwing Audigarage Martin Schilder Alkmaar, nieuwbouw Albert Heijn te Warmenhuizen en 16 woningen Zonnesteen te Heerhugowaard. Vanaf ontwerpfase, de realisatie tot aan het onderhoud werkt K_Dekker in samenwerking met de opdrachtgever altijd naar het beste resultaat.

K_Dekker is van oorsprong een familiebedrijf, opgericht in 1963. De toenmalige filosofie van het bedrijf, zijnde: een open en platte organisatiestructuur met oog voor vakmanschap, kwaliteitsbesef en Noord-Hollandse nuchterheid, wordt tot op de dag van vandaag met trots uitgedragen. Het aannemingsbedrijf heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een professionele organisatie waarbij K_Dekker als midden- klein bedrijf vooruitlopend is op gebied van innovatieve ontwikkelingen en multidisciplinaire projecten.

Meer informatie over K_Dekker bouw & infra kunt u terugvinden op www.kdbv.nl, maar u kunt ook altijd vrijblijvend contact opnemen over de mogelijkheden en ervaringen via [email protected]l of 0226-391629.