Wedstrijdverslag O10-1

• 101 weergaven

Always Forward – BOL O10-1
Ondanks de vele afgelastingen ging de wedstrijd van O10-1 gewoon door. Achteraf gelukkig want het was heerlijk voetbalweer. Het was voor sommigen nog wel wat wennen om weer eens een wedstrijd te spelen, er waren wat scheenbeschermers vergeten (Jitse), er waren wat voetbalschoenen vergeten (Sam) maar uiteindelijk konden we toch allemaal voetballen. Iedereen was aanwezig, Sam ging keepen. Ondanks dat de hele week niet was getraind was hier in het veld niets van te zien. De mannen speelden bij vlagen oogstrelend! Er werd heel hard gewerkt door iedereen en er werd heel goed overgespeeld. Vooraf dachten we dat het best een lastig potje kon worden, Always Forward stond 1 plaatsje onder ons. Maar dat bleek niet zo te zijn, BOL sneed als een warm mes door de boter bij Always Forward. De eerste kans kwam uit een corner, de bal belande bij Bonne die Tjeerd vrij voor de keeper zette, helaas ging deze kans net mis. De daaropvolgende aanval wist Bonne wel te benutten, 0-1. Daarna ging Always Forward naar voren maar Sam wist de bal te pakken en door een snelle uitgooi naar Tjeerd kan die goed doorlopen en de bal voorzetten op Stijn die beheerst scoorde, 0-2. BOL ging goed door en bleef fanatiek op de bal jagen. Dat de mannen ook wel eens met hun chocoladebeen trainen liet Bonne daarna zien. Na een mooie individuele actie scoorde hij met zijn linker, 0-3. Ook Boaz deed een duit in het zakje, met een verwoestende uithaal bracht hij de stand op 0-4. Daarna de mooiste aanval van de dag, de aanval begint bij de keeper Sam die de bal gooit naar Jesse, Jesse passt de bal door naar Stijn, die ziet Seger vrij staan, vervolgens passt Seger de bal heel mooi naar Boaz die de bal keurig binnen schiet, een aanval uit het boekje, 0-5. Kort daarna zien we Jesse een bal bijna het doel inhakken op een manier die deed denken aan Zlatan Ibrahimovic, helaas werd de bal uit het doel getikt door de keeper. Uit de corner wist Jesse hem wel op een hele mooie manier binnen te koppen, 0-6 en rust. Na de limonade bleven de mannen van BOL het goede spel vast houden, gelijk na rust wist Stijn een uittrap van de keeper op te vangen en gelijk het doel binnen te schieten, 0-7. Ook Tjeerd wilde graag een doelpuntje meepikken maar hij had geen geluk. Wel bleef hij hard werken en door het goed doorgaan van Tjeerd kon Bonne de 0-8 binnen schieten. Gelijk vanaf de aftrap wist Jelle de bal te veroveren, Jelle gaf een mooie pass naar Bonne die de bal mooi voorzette waarna Jesse de 0-9 binnen kon tikken. Het verzet van Always Forward was nu helemaal gebroken, Stijn en Bonne konden elk nog een keer scoren waardoor de eindstand op 0-11 uitkwam. Ondanks dat de tegenstand een beetje tegenviel hebben de mannen keihard gewerkt en was het een genot om naar te kijken!