Wedstrijdverslagen (O10:1)

• 81 weergaven

BOL O10:1 in topper onderuit!

Vandaag stond de topper tegen SV Spartanen op het programma. Beide teams hadden alles nog gewonnen, maar Spartanen hadden een iets beter doelsaldo. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, wat het ook werd.

Bij BOL stond Boaz in het doel, iedereen was aanwezig dus hadden we 3 wissels. Helaas hadden we geen scheidsrechter dus de vader van Bonne, Ingmar, ging fluiten. Top gedaan Ingmar, dank je wel!.

Het was vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk waarom deze teams bovenaan stonden, het ging over en weer met aanvallen en verdedigen. Beide teams hadden een hele goede keeper die veel ballen pakte en in het veld werd er op het scherpst van de snede gestreden om elke bal. Spartanen gingen iets beter met de kansen om wat al snel resulteerde in een 0-3 voorsprong. Het was niet zo dat Spartanen nu zoveel beter was maar ze gingen iets beter en slimmer om met de kansen. Toch liet BOL niet het hoofd hangen en bleven keihard werken. BOL voetbalde gewoon erg goed en werkte keihard. Achterin hadden Boaz, Jelle, Seger, Sam, Zepp en Jesse het allemaal keurig onder controle en voorin werkten Stijn, Jitse, Tjeerd, Bonne zich een slag in de rondte. Helaas moest BOL vlak voor rust de 0-4 incasseren. Hier moesten we mee rusten. Toch vonden we dit een geflatteerde stand, we waren echt niet veel slechter. In de rust hebben we ook tegen elkaar gezegd dat wat er ook gebeurd, we zouden ons best blijven doen. En dat deden de kanjers. Boaz stond echt heel goed te keepen en hield met een paar fantastische reddingen BOL in de wedstrijd, gelukkig wist Bonne na een hele mooie aanval de 1-5 binnen te schieten. BOL ging er toch weer wat meer in geloven. De mannen bleven keihard knokken en wisten zowaar de 2-5 te scoren via Stijn. Het bleef op en neer gaan en Spartanen wist nog een keer te scoren waardoor de eindstand ietwat geflatteerd op 2-6 kwam. Een hele leuke wedstrijd die uiteindelijk verdiend door de Spartanen werd gewonnen maar wel hele goede tegenstand werd geboden door BOL.