Wedstrijdverslagen (JO10:1)

() • 114 weergaven

JO10:1 gaat door met winnen!

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen de Zouaven uit Grootebroek op het programma. Dit was best een eindje rijden waardoor we om 0745uur gingen vertrekken. Alleen Zepp was niet aanwezig omdat hij een internationaal judotoernooi in Den Helder had waar hij trouwens een hele mooie derde plaats behaalde! Top Zepp!
Sam ging deze wedstrijd in het doel. In het begin was het een beetje aftasten waarbij de teams niet voor elkaar onderdeden. Sam, Jelle, Seger en Boaz hadden de zaken achterin goed onder controle en Stijn, Jesse, Jitse, Bonne en Tjeerd werden steeds gevaarlijker voorin. Na een hele mooie pass van Jitse kon Stijn de 0-1 binnen tikken. Daarna bleef het op en neer gaan met kansjes over en weer. BOL kreeg een aantal corners maar het balletje wilde er niet in. Gelukkig wist Boaz uit een van de corners het doel wel te vinden (0-2), in een keer in het doel. De volgende corner van Boaz ging er bijna weer in een keer in maar een speler van Zouaven hielp BOL een handje en kopte hem in zijn eigen doel 0-3. In de rust wisten de mannen weer heel duidelijk te vertellen dat er wel wat kansen werden gemist maar dat het verder best goed ging. Tjeerd beloofde in de tweede helft geen kansen meer te missen ander ging hij lopend naar huis. Verder bleek dat wij bij een team van onze buren LSVV in de kleedkamer zaten en we hebben met z’n allen nog even goed geluisterd naar de peptalk van hun coach.
De tweede helft begon goed want Jesse wist met een mooi afstandsschot in de linkerbovenhoek de 0-4 binnen te schieten. Het overspelen ging ook steeds beter en het was echt genieten aan de kant voor de supporters. Mooie combinaties met elkaar en als de bal werd verloren gingen de mannen met veel strijdlust de bal terug veroveren. Een mooie actie van onze rechtsbuiten Bonne die de bal mooi voorgaf met zijn chocoladebeen waarna Boaz de bal kon binnenschieten 0-5. Daarna kon Boaz uit de kluts zijn 3de en BOL zijn 6de binnenschieten (0-6). Daarna volgde waarschijnlijk de mooiste aanval van de ochtend, vanuit de verdediging stoomde Jelle op die de bal passte op Jesse die met een mooie actie Bonne vrij speelde en die daarna mooi wist af te ronden (0-7). Ook Seger wist zijn doelpuntje mee te pikken door een mooie solo af te ronden 0-8. Stijn maakte met een mooi afstandsschot de 0-9 waarna Sam het een beetje koud kreeg en vroeg of hij een beetje mee mocht voetballen om het warm te krijgen. Dit pakte niet goed uit waardoor de Zouaven de eretreffer binnen kon schieten (1-9). Dit zat Sam toch niet lekker en hij ging met de bal aan de voet naar voren, hij maakte een 1-2 met Bonnne en wist daarna zelfs de nummer 10 binnen te schieten (1-10). Boaz wist nog een doelpunt te maken (1-11) maar het laatste doelpunt was voor de Zouaven die de eindstand op 2-11 bepaalde.
Een mooie voetbalochtend met goed voetbal van de mannen van BOL!