Balsponsor – Attack Dierplaagbeheersing

• 101 weergaven

Attack is een bedrijf met ruime ervaring in de dierplaagbeheersing. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala van al het mogelijk voorkomend ongedierte.

Attack heeft al jaren een andere kijk op ongediertebestrijding; wij spreken liever van dierplaagbeheersing. Vandaag de dag is IPM bij veel bedrijven en instellingen niet meer weg te denken IPM: Integrated Pest Management; een aanpak om dierplagen te voorkomen en te beheersen. De basis van zo’n plan is een duidelijke en adequate rapportering van geconstateerde gebreken, zowel bouwkundig als op het gebied van hygiëne en als laatste pas de mate van aanwezigheid van plaagdieren. Hierbij wordt veel aandacht aan hygiëne en aan de eventuele bouwkundige actiepunten besteed.

Iedere onderneming behoeft individuele aandacht, immers geen bedrijf is hetzelfde. Zo stellen we een plan samen dat is afgestemd op uw situatie en wensen en aansluit bij uw werkwijze. U mag dan ook een optimaal rendement verwachten.

Kijk voor meer informatie op www.attack.nl