Nieuwe jeugdteams

() • 89 weergaven

Door nieuwe aanmeldingen kunnen we bij BOL twee nieuwe jeugdteams verwelkomen!
Bij de mini’s hebben we nu voldoende kinderen om twee mini teams mee te laten doen aan de onderlinge competitie en bij de meisjes krijgen we er een MO11-1 (meisjes onder 11 jaar) bij. Naast ons vrouwenteam hebben we maar liefst 4 meidenteams (MO11, MO13, MO15 en MO17)!!!

Hier zijn wij als jeugdcommissie natuurlijk erg blij mee, alleen hierdoor hebben we wel behoefte aan meer trainers en leiders.
Mocht je het leuk vinden om hier iets in te doen, of je kent iemand, laat dit weten.
Ook als je denkt “ik wil wel iets doen maar niet alleen” of je denkt “ik wil wel iets doen maar ik heb geen verstand van voetbal” laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken hoe we jullie hulp het beste kunnen gaan gebruiken.
Denk niet, ze redden het wel zonder mij! Stuur een mailtje (boljeugd@csvbol.nl) naar ons en wij nemen contact met je op.

De jeugdcommissie