Gezocht! Scheidsrechters!

() • 83 weergaven

Zoals bij veel verenigingen hebben wij bij BOL ook een groot gebrek aan scheidsrechters. Wij hebben 2 jaar geleden bij BOL een pupillen-scheidsrechters-cursus georganiseerd. Hierdoor hebben wij er in ieder geval bij de jongste jeugd een aantal scheidsrechters bij gekregen. Daarnaast hebben we sinds vorig jaar ook nog 2 junioren die een KNVB-diploma hebben gehaald om wedstrijden te fluiten. Maar dit is nog steeds niet voldoende!

Wellicht dat er nu weer een aantal kinderen deze cursus willen volgen, dit willen we gaan inventariseren. Minimum leeftijd is 12 jaar, meiden zijn ook van harte welkom! Daarnaast hebben we bij de oudere jeugd en senioren ook een enorme behoefte aan scheidsrechters. Mochten jullie interesse hebben (of iemand weten) om eens een wedstrijd te fluiten, laat het weten!

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur een mail ([email protected]) of bel naar Erik Dalmolen (06-12597272).