Club van 25

• 99 weergaven

Nadat de Club van 25 en de Club van 50 onder één noemer waren gebracht, hebben we de leden van de voormalige Club van 50 in mei 2016 een factuur gestuurd, met de vraag of zij lid willen worden van de nieuwe Club van 25.
De leden van de toenmalige Club van 25 hadden in oktober 2015 de factuur van dat seizoen al betaald.
We hopen de administratie nu up to date te hebben en hebben deze week de facturen voor het seizoen 2016-2017 gestuurd. De oud-leden van de Club van 50 hebben we vanzelfsprekend overgeslagen, aangezien zij in mei al een betaling hebben gedaan. We willen u niet twee keer in één jaar lastigvallen.
Zijn we u vergeten een factuur te sturen? Dan horen we dat ook graag.
Vanaf volgend jaar ontvangen alle leden van de Club van 25 de factuur.

Bent u nog geen lid, maar wilt u de vereniging ook ondersteunen?
De Club van 25 is een groep leden en supporters van csv BOL. Het doel van de Club is projecten te ondersteunen die door de vereniging financieel niet gedragen kunnen worden. De ondersteuning kan bijvoorbeeld bestaan uit giften voor het opknappen van de kantine, de aanschaf van materialen, of uitgaven in verband met de aankoop van het BOL-complex, kortom, waar iedereen profijt van heeft.
De projecten worden met het bestuur overlegd en er wordt aan het bestuur en aan de Algemene Ledenvergadering verantwoording afgelegd over de gelden.

Wilt u lid worden van de Club van 25 en daarmee de financiële armslag van de vereniging vergroten? Lid worden kan via: [email protected]
Met vriendelijke groet,
Cees Koedijk , Nicole Balder