Golden Goal seizoen 2016-2017

() • 102 weergaven

Natuurlijk vinden we elk doelpunt van BOL ‘goud’… Maar elke eerste goal in de thuiswedstrijden van BOL 1 kan jou ook nog een Golden Goal opleveren!

Aanstaande zaterdag 3 september om 14:30 uur speelt BOL 1 zijn eerste thuiswedstrijd voor de competitie tegen Marken. Vóór (en als ze dan nog niet ‘op’ zijn ook na) de wedstrijd kun je één of meer minuten van de speeltijd van thuiswedstrijden ‘kopen’ bij Chris Rijnders of Lars van der Zee. In totaal zijn er dus 90 minuten te koop. De door jou gekochte minuten komen op jouw naam te staan, en als de eerste BOL-goal van een thuiswedstrijd (let op: alleen competitie) in jouw minuut valt, dan win je! Bij elke thuiswedstrijd van het eerste van BOL, en dat zijn er 13 dit seizoen, maak je daarmee kans om €30,- te winnen!

Je kunt helaas niet je eigen minuut bepalen, deze worden door middel van lootjes verkocht en… alleen tegen directe contante betaling (1 minuut kost 10 euro) 😉

Op deze pagina kun je straks zien wie welke minuut(en) heeft en ook wanneer iemand gewonnen heeft.

De activiteitencommissie (AC)