Voetbalquiz: zaterdag 26 november!

() • 157 weergaven

Elk jaar staat de felbegeerde voetbalquiz van csv BOL weer op het programma. Het evenement vindt dit jaar plaats op 26 november om 20:00 uur.

Marcel Kostelijk, Theo Kostelijk en Ed Gootjes hebben deze quiz 10 jaar op hun conto mogen schrijven. Het is bekend bij alle oud deelnemers dat zij dit met verve hebben gedaan. Komend jaar hebben zij de wens uitgesproken om de organisatie van dit evenement over te dragen aan anderen. Jack Schoon heeft, onder het genot van een goudgele, luidkeels door de kantine geschreeuwd dat hij dit wel zou willen oppakken. Om dit vorm te geven heeft hij Tom Adams geraadpleegd om hem te voorzien van de nodige kennis. Jack de grote muil en Tom het brein achter de quiz. Zo hopen zij een quiz neer te zetten waar 364 dagen over nagepraat zal worden.

De kosten voor dit evenement zullen 5 euro per koppel bedragen. Er is binnen onze fantastische ambiance plek voor welgeteld 35 koppels, dus zorg dat je er snel bij bent!

Jullie kunnen je aanmelden via [email protected]

Met vriendelijke groet,

Tom Adams & Jack Schoon