Wedstrijdverslagen: F1, MD1

() • 97 weergaven

F1 boekt verdiende overwinning

Na het succes van vorige week (winst op de koploper en zodoende gedeeld eerste), wachtte er vandaag een thuiswedstrijd. JVC uit Julianadorp was te gast. De uitwedstrijd tegen JVC was een krappe 1-0 overwinning (door een eigen doelpunt), dus BOL was gewaarschuwd! De temperatuur was vandaag natuurlijk prachtig, lekker zonnetje erbij, dus de ouders langs de kant vonden het ook allemaal prima. Boaz keepte de eerste helft. Deze eerste helft ging niet heel makkelijk. Het was wat rommelig en vooral achterin werd er niet heel alert verdedigd. Toch was BOL wel het meest dreigend en vlak voor rust scoorde Bonne de 1-0.

Tjeerd kon niet op volle kracht zijn enkel belasten en daarom ging hij de tweede helft in de goal. De tweede helft werd er echt goed gevoetbald door onze jongens. Er was veel dreiging en het was Stijn die met een prachtig afstandsschot BOL op 2-0 zette. Vorige week deed hij dat ook al 2 keer, dus van toeval is geen sprake. Na weer een mooie combinatie tussen Stijn en Bonne werd Boaz vrij voor het doel gezet. Hij scoorde keurig in de rechterbenedenhoek en zo was het alweer 3-0.

Toch leek het nog even spannend te worden toen achterin knullig de bal werd verspeeld en Tjeerd kansloos was: 3-1.

Gelukkig liet Stijn nogmaals zien dat zijn afstandsschoten geen toeval zijn. Hij draaide zich vrij, schoot met zijn gouden rechtervoet de bal loeihard, en door het beetje tegenwind zeilde de bal over de keeper de kruising in. 4-1 bleek de eindstand te zijn. BOL heeft verdiend gewonnen en blijft zodoende medekoploper.

Na afloop ging het hele team naar slager Jilles Kramer om de actie voor de verkoop van grillworsten te starten. Ook mochten we voorproeven. HEERLIJK!!!! Dus mensen: KOPEN DIE WORSTEN!!!!!

Meiden MD1 bekert nog even lekker door…..

Onze meiden van de MD1 hebben zich voor de halve finale geplaats op zaterdag 14 mei om 11 uur thuis.
Hoe dit mooie verhaal is ontstaan is als volgt.
De meiden hebben hun de eerste wedstijd nooit gespeelt tegen DTS-meiden deze deden uiteindelijk niet mee.
Ronde 2 BOL MD1 – Dindua MD1
Deze wedstrijd was zoals de meiden zelf al zeiden slechter dan slecht. Ze voetbalden niet zoals ze normaal deden; ze moesten ook weer van het hele veld naar het halve veld, wat een grote omschakeling was. Het liep niet lekker dames hadden last van de wind. Al met al een wedstrijd om snel te vergeten… Toch kreeg Dindua geen grip op ons en probeerde we zoveel mogelijk druk uit te oefenen op de doelvrouw van Dindua: helaas bij rust 0-0. Na rust en een peptalk in de kleedkamer werd ons gevraagd om nog meer aanwijzingen over het veld tegen wind in te schreeuwen. De meiden kregen iets meer hun eigen spel onder controle en uiteindelijk door een mooie steekpass van Jette op Anne werd het de verlossende 1-0. Meer zat er niet in. Eindstand 1-0 en door naar de volgende ronde.
Kwart Finale Onze Gazelle MD1 – BOL MD1
Verzamelen bij BOL om 10:15 voor de wedstrijd in Haarlem tegen Onze Gazelle. Na een selectie te hebben gemaakt voor de 7 tegen 7 hebben wij 10 spelers mee genomen. Het was heerlijk weer om te voetballen in Haarlem. De meiden moesten hun ritme weer even krijgen op dat halve veld. Onze Gazelle gaf goed tegenstand, maar voor rust had Josra al 2 doelpunten gemaakt. De dames konden goed overspelen en er werd ook zeer goed gevoetbald door Onze Gazelle. Ruststand 0-2
Na rust probeerde we de druk te verhogen, maar dit deed Onze Gazelle ook. Uiteindelijk maakte Josra doelpunt nummer 3. Het was zeker een leuke wedstrijd om naar te kijken. Anne maakte de 4-0 na leuk met elkaar te hebben overgespeeld. Deze wedstrijd werd er meer strijd geleverd om te winnen en dat is dan ook goed gelukt. Onze Gazelle bedankt voor een mooie wedstrijd. Zij hebben tot de laatste seconde gevochten voor een doelpunt, maar dit lukte niet. BOL ging naar huis met de winst. Eindstand 0-4 door naar de halve finale

De meiden MD1 doen het zelfs zo goed op het hele veld (pas na de winterstop), dat ze in de competitie ook al bovenaan staan. Met nog 2 wedstrijden te spelen hopen we aan het einde kampioen te zijn.

30-04-16 Vitesse 22 MD2 – BOL MD1 5-5
23-04-16 Onze Gezellen MD1 – BOL MD1 0-4
16-04-16 Kolping Boys MD3 – BOL MD1 1-9
02-04-16 BOL MD1 – LSVV MD2 11-1
19-03-16 VIOS-W MD1 – BOL MD1 0-1
12-03-16 Zeevogels MD2 – BOL MD1 0-5
20-02-16 BOL MD1 – Dindua MD1 1-0
27-02-16 Egmondia MD1 – BOL MD1 1-8
06-02-16 BOL MD1 – Kolping Boys MD3 8-0

Halve Finale 14 mei om 11.00 uur bij BOL. Jij komt toch ook kijken?