Wedstrijdverslagen: D3, E4, F1

() • 74 weergaven

CSV BOL D3 Kampioen

Voetbal vrienden,

Op het programma staat een midweekse avondwedstrijd tegen VVW.
Deze wedstrijd was eigenlijk de kampioenswedstrijd.
Heerlijk weer met veel toeschouwers en een gast scheidsrechter Michiel.
Nadat de beide doelen waren geplaatst gingen we er op los.
Met als doel drie punten.
En die kwamen er ook. Prachtige passes, mooie doelpunten kortom een vermakelijke wedstrijd.
We gaan er even snel door heen.
1-0 Menno, 2-0 Menno, 3-0 Bram 4-0 Jochem, 5-0 alweer Jochem (leuk he voetbal) Bram kan ook kopiëren. Bram maakte 6 en 7-0.
Tim zorgt voor de 8-0, Marijn 9-0 Menno 10-0 en uiteindelijk Ties met nr. 11.
Toch nog een doelpuntje tegen. Het maakte niets meer uit. Het Kampioenschap was binnen.
Het feest baste los.
Compleet met bloemen, taart, champagne en een beker werd het kampioenschap groots gevierd.
Met dank aan ieder die dit mogelijk gemaakt hebben!
KLASSE !!!

Zaterdag de laatste wedstrijd op het programma.
Deze werd gespeeld in en tegen Woudia.
Een tegenstander die het ons al eerder erg moeilijk maakte.
Ons doel was om ongeslagen deze competitie te verlaten.
Twee van onze vaste spelers waren er niet Marijn was een weekend uit en Davy had een blessure.
Twee gast spelers maakte het team compleet.
Luuk en Tjardo.
De mouwen werden opgestroopt, het fluit signaal klinkt en daar gingen we.
Het geluk was met ons.
Al vrij snel na het begin signaal werd de bal in eigen doel geschoten.
Nog aangeslagen door het eigen doelpunt werd Tjardo over het hooft gezien 2-0.
Het spel van onze kant werd mooier en mooier. Wekelijk zeer goed verzorgd voetbal. Met prachtige passes en bijzonder mooie doelpunten werd de tegenstander aan de kant gezet.
Menno 3-0 , Bram 4-0 en Tjibbe was verantwoordelijk voor de 5-0.
Koen staat iets te ver voor zijn doel en word verrast 5-1
Tjardo maakt de marge groter 1-6
Woudia heeft het nog niet opgegeven. Het word 2-6 en 3-6.
Bram vond het welletjes en scoort 3-7.
We gaan even rusten en gaan daarna weer verder.
3-8 3-9 het houd maar niet op. Dank je Luuk.
Een speler van Woudia had een beetje problemen met ons mooie spel. Hij mocht even toekijken vanaf de zijlijn.
Wie nummer tien maakte ben ik even kwijt. Nummer 11 en 12 kwamen van de voet van Bram.
Gefeliciteerd Jongens, het was een mooi seizoen.
Ik ben blij dat ik coach mocht zijn van zo’n fantastisch stel voetballers.
DANK JULLIE WEL.

CSV BOL E4 Kampioen

Na een moeilijke start deze competitie met een verlies thuis van Kolpingboys, hebben de toppers van de E4 het vandaag afgesloten met een verdient kampioenschap. Door de hele voorjaar competitie heen hebben de mannen gestreden in elke wedstrijd.

Vandaag uit bij Koedijk moesten we nog een punt halen en er werd vanaf de eerste minuut gevochten met de ene na de andere mooie actie, en schitterende doelpunten. Daan hielp ons vandaag door de afwezigheid van Jidde en verder hadden we eindelijk weer de beschikking over onze top verdediger Pascal, die lang geblesseerd was. Doelpunten van Luka 2x, Milan, Gijs en Daan bepaalde de eind stand op 2-5.

Super leuk om de jongens zo te zien genieten en nadat het team al vele jaren bij elkaar is geweest nemen we nu met pijn in ons hart afscheid van Marley die stop met voetbal en Pieter die in de D’tjes zeker van waarde zal blijken.

We gaan dit succes zeker nog gepast vieren

Coaches BOL E4.

F1 verspeelt kampioenschap

Wat een bizarre week heeft de F1 achter de rug. Op maandag belandden zowel Tjeerd als Sam in het gips. Tjeerd was zaterdag al geblesseerd en bleek een scheurtje in zijn enkel te hebben. En Sam was maandag op school ongelukkig ten val gekomen, is met de ambulance afgevoerd, vervolgens geopereerd om alle botten weer aan elkaar te schroeven en dus uitgevoetbald dit seizoen. Wat een aderlating! Wel waren beide pechvogels aanwezig om aan te moedigen.

Gelukkig konden we vandaag Jidde lenen, zodat we wel met een wisselspeler de wedstrijd konden starten. BOL ontving vandaag Reiger Boys uit Heerhugowaard. In de heenwedstrijd werd er eenvoudig met 5-0 gewonnen, maar vandaag was het een ander verhaal. Er speelden een handvol andere jongens in het team. Zij brachten fysiek behoorlijk wat in het veld en daar had BOL vandaag geen antwoord op. Het liep vandaag gewoon voor geen meter. Achterin werd teveel ruimte weggegeven, voorin kon men elkaar niet vinden, de echte felheid ontbrak. Zo kwam Reiger Boys dik verdiend met 0-3 voor toen de rust aanbrak. Zepp keepte de eerste helft, Jitse de tweede. Met Zepp op het middenveld werd er in de tweede helft echt wel beter gevoetbald. Niet voor niks werd de spanning teruggebracht door een doelpunt door Stijn. Vlak daarvoor werd ook de paal geraakt. BOL kende een goede fase met een paar mooie combinaties. Eén van die combinaties ging via Stijn, Jesse en Bonne maar rakelings naast. Net geen 2-3 dus, maar in de tegenaanval maakte BOL ongelukkig een eigen doelpunt. 1-4 in plaats van 2-3…. De energie was weg, het geloof in een goede afloop net zo…

Uiteindelijk werd het 1-6 toen aan deze wedstrijd een einde kwam. BOL was vandaag niet goed genoeg en dan verlies je. De jongens hebben hun stinkende best gedaan, met name in de tweede helft. Zaterdag kunnen de jongens revanche nemen tegen Always Forward en stiekem hopen ze natuurlijk op een uitglijder van de koploper (VRONE). Een PSV-scenario??????? Wie weet……