Knallende afsluiting voor jong en oud!

() • 79 weergaven

Op zaterdag 28 mei wordt er bij BOL voor alle leden, ouders, vrijwilligers en vrienden van BOL een knallende jaarafsluiting georganiseerd. Om 14.00 uur start de dag waarbij iedereen zich kan opgeven voor het Mixtoernooi. Om 14:30 uur gaat het mixtoernooi van start. Op het A-, B- en C-veld worden er toernooien gehouden in 3 leeftijdscategorieën. Voor de kleintjes die geen trek hebben in voetbal, kunnen zich op het springkussen vermaken. Mogelijk kan er nog afgerond worden op een keeper van AZ maar deze onderhandelingen zijn nog gaande. Na alle inspanningen is er voor iedereen eten… namelijk een BBQ en broodjes knakworst voor de jeugd. Om de dag compleet te maken hebben de mannen van BOL 5 voor ‘s avonds een zangertje geregeld met als klap op de vuurpijl bier voor 1 euro (dit geldt overigens voor alle consumpties) 🙂 We hopen jullie allemaal te verwelkomen en dit voetbaljaar feestelijk met elkaar af te sluiten.

UPDATE:
Wat hebben we genoten van de seizoensafsluiting afgelopen zaterdag! Namens het bestuur bedanken wij de organisatie en deelnemers voor een TOP zaterdag! Bekijk hier de foto’s.